Читај ми!

Орбан поново изабран за председника Фидеса

Премијер Мађарске Виктор Орбан поново је изабран за председника Фидеса на конгресу те странке. Навео је да је Мађарска развила "европски контра-модел" заснован на принципима нулте миграције, економије засноване на раду, пуне запослености, јаких породица, ниских пореза и "разумне зелене транзиције".

Виктор Орбан је поново изабран за председника Фидеса, на 30. конгресу те владајуће странке. Kонгрес је за заменике лидера странке изабрао Габора Kубатова, Силарда Немета, Лајоша Kосу и посланика Европског парламента Kинга Гала, пренела је агенција МТИ.

Орбан је на конгресу Фидеса рекао да је Мађарска развила "европски контра-модел" заснован на принципима нулте миграције, економије засноване на раду, пуне запослености, јаких породица, ниских пореза и "разумне зелене транзиције".

Оценио да би Французи, Немци и Италијани дали, како је навео, "пола живота" да поново имају земљу без миграната.

Орбан је рекао да мађарска политика "нулте миграције" гарантује да на тлу Мађарске могу бити само они којима је дозвољен улазак.        

"Мађарска је тренутно најбезбеднија земља у Европи, што је посебно јасно у светлу протерористичких сукоба на улицама у западној Европи", навео је Орбан.

недеља, 03. децембар 2023.
2° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке