Читај ми!

Министар Бојанић: Неприхватљива понуда Саване за Монтенегро ерлајнс

Црногорски министар капиталних инвестиција Младен Бојанић захвалио се власнику "Групације Савана" Дејану Мијачу на понуди за куповину "Монтенегро ерлајнса".

Младен Бојанић је објаснио да је понуду за куповину "Монтенегро ерлајнса" немогуће прихватити, јер би се отписом дуговања према држави кршио Закон о контроли државне помоћи, што ова Влада, како је рекао, за разлику од претходне неће и не жели да ради.

Министар је поручио да уколико Дејан Мијач има неко законито решење како превазићи ту препреку, свакако ће то размотрити у најскоријем року.

"Желим да Вам се захвалим на исказаном интересовању да помогнете очувању националне компаније 'Монтенегро ерлајнса' ", истакао је Бојанић, преноси РТЦГ.

Како је навео, део јавности, а то је нарочито изражено код опозиционих посланика, неће и не жели да чује истину, што су, сматра министар, потези очајника који покушавају да спрече Владу да обелодани "многе незаконите одлуке бивше власти".

"Зато на све начине покушавају да по навици стеченој више деценија, варају јавност и ЕУ партнере. Жао ми је што на основу навода из Вашег Писма о намјерама стичем утисак да су и Вама подметнули лажне информације", поручио је министар власнику "Саване" Дејану Мијачу.

Авиони државног авио-превозника "Монтенегро ерлајнс" од јуче више не лете. Министар финансија Милојко Спајић је прецизирао да би штета од гашења могла бити око 50 милиона евра.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво