Нови докази за убиство у Широком Бријегу

Најновије фотографије које је објавио мостарски "Дневни лист" поново доводе у везу Оливера Кнежевића са убиством навијача Ведрана Пуљића у Широком Бријегу.

Мостарски "Дневни лист" објавио је фотографије које би осумњиченог Оливера Кнезовића поново могле довести у везу са убиством навијача Ведрана Пуљића (24) у Широком Бријегу.

Дневник је објавио нове снимке нереда који су у Широком Бријегу избили пре самог почетка фудбалске утакмице између Широког Бријега и фудбалског клуба Сарајево.

На фотографијама које су данас објављене види се Ведран Пуљић (са ранцем на леђима) са једне и Оливер Кнезовић са пиштољем у руци с друге стране. На другој фотографији види се како Кнезовић полицајцу предаје пиштољ.

Данима су се састављале приче о томе ко је све учествовао у нередима, ко је пуцао из ватреног оружја и ко је убио 24-годишњег Ведрана Пуљића.

Једна страна тврди да је Ведрана убио полицајац Драган Вујевић, док други тврде да га је убио Кнезовић, који је побегао и за њим је расписана међународна потерница.

На фотографијама се види да је Кнезовић уперио пиштољ према навијачима Сарајева, међу којима је и убијени Пуљић.

Кнезовић се најпре предао полицији и наводно признао убиство, након чега је побегао из притвора. Неколико полцајаца за које се сумња да су омогућили Кнезовићу бекство је суспендовано.

У четвртак је ухапшен и полицајац Вујовић из Љубушког који се такође сумњичи за убиство Пуљића.

Полицајац је најпре тврдио да уопште није пуцао тог дана. Након што је утврђено да на рукама има честице барута, ухапшен је и одређен му је притвор.

Извор мостарских новина каже како је полицајац тај дан пуцао у ваздух, али да у страху то није хтео да каже.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара