Читај ми!

У прекиду саобраћај од Бијелог Поља ка Подгорици

Због одрона на магистралном путу ка црногорском приморју у рејону Слијепач моста, у прекиду је саобраћај од Бијелог Поља у правцу Подгорице, сазнаје РТС.

Препоручује се свима који су кренули пут приморја да не користе гранични прелаз Гостун већ Јабуку.

До одрона је дошло због радова на трећој коловозној траци магистралног пута. Путарске екипе су на трену, а како незванично сазнаје РТС, не очекују да ће пут до сутра бити рашчишћен.

Магистрални пут у потпуности ће бити прекинут до сутра, сазнају Вијести из Аутомотосавеза Црне Горе. До тада саобраћај ће бити преусмераван на на алтернативне путеве Ђурђевића Тара и Пљевља.

Део брда где се десио одрон, уклоњен је протеклих дана извођењем радова на санацији магистралног и изградњи треће саобраћајне траке у дужини 2,2 километра.

Директор Дирекције за саобраћај Саво Парача је казао да су на терену екипе  геолога, пројектаната инжењера и да заједно траже најбоље решење за настали проблем одрона како би се саобраћај успоставио у потпуности. 

Министарство унутрашњих послова Србије обавештава грађане који намеравају да крену пут црногорског приморја, да је због одрона стена и земље на магистралном путу Слијепач мост - Мојковац, обустављен саобраћај за све категорије возила на тој деоници.

Грађани који путују до Бијелог Поља, Берана и Рожаја могу да користе граничне прелазе Гостун и Шпиљани, док је алтернативни пут за путнике ка приморју гранични прелаз Јабука, саопштио је Биро МУП-а за сарадњу с медијима. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије