Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Русија планира нуклeарне војне вежбе; Кијев: На корак смо од НАТО-а

Рат у Украјини – 802. дан. У нападу украјинских дронова на Белгородску област шест особа је погинуло, а 42 их је рањено. Више од 400.000 потрошача је без струје због масовног удара руских беспилотних летелица на енергетску инфраструктуру у Сумској области. Док трају борбе, Русија најављује војне вежбе које укључују и тактичко нуклеарно наоружање што Кијев види као нуклеарну уцену.

Русија планира нуклeарне војне вежбе; Кијев: На корак смо од НАТО-а Русија планира нуклeарне војне вежбе; Кијев: На корак смо од НАТО-а

У руском нападу на центар Харкова оштећено је више од 15 стамбених зграда, приватне куће, аутомобили, спортски комплекс, као и пословне зграде. Повређено је 14 људи, од којих је једна жена у тешком стању, саопштавају локални званичници.

Оружане снаге Украјине изгубиле су још један тенк "абрамс", као резултат руског напада у Доњецку, док су руске трупе у тој области преузеле пуну контролу над селом Очеретино.

Руске снаге су направиле и значајно тактичко напредовање северозападно од Авдејевке код Архангелска.

Васељенски патријарх Вартоломеј је током ноћне литургије на Васкрс позвао Украјину и Русију на хришћански гест – размену свих за све.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара