Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Украјинска војска дроновима напала Крим; Гранатирана Херсонска област

Рат у Украјини – 739. дан. Кијев саопштава да је руска војска гранатирала Херсонску област и Дњепар, док Би-Би-Си јавља да је украјинска војска извела напад дроновима на Крим. Код Авдејевке уништен и трећи тенк "абрамс", америчке производње.

Украјинска војска дроновима напала Крим; Гранатирана Херсонска област Украјинска војска дроновима напала Крим; Гранатирана Херсонска област

Седам особа погинуло је у у нападу руске беспилотне летелице на Одесу, саопштиле су регионалне власти. Како се наводи, убијена је и трогодишња девојчица као и жена заједно са њеном тромесечном бебом.

Стотину људи евакуисано је из зграде у Санкт Петербургу када се дрон срушио на њу. Надлежни наводе да осим материјалне штете није било повређених.

Две украјинске беспилотне летелице оборене су изнад Лењинградске и Белгородске области, саопштило је Министарство одбране Русије.

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров рекао је на Дипломатском форуму у Анталији да ће Москва распоредити додатно оружје у новоформираном московском и лењинградском војном округу као одговор на улазак Финске и Шведске у НАТО.

Руски медији објавили су снимак интерног разговора између официра Бундесвера. Немачко министарство одбране потврдило је његову аутентичност, преноси Дојче веле.

Председник САД Џозеф Бајден направио је нови лапсус. Помешао је, пред италијанском премијерком Ђорђом Мелони, Газу и Украјину.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво