Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Талас руских напада широм земље; Кијев тврди да је Москва изгубила 100.000 војника у Бахмуту

Рат у Украјини – 438. дан. Кијев тврди да су руске снаге извеле талас напада широм земље. Украјинска војска наводи да је Москва изгубила 100.000 војника у Бахмуту. Са друге стране, истражни комитет Русије саопштава да је нападач на руског писца Захара Прилепина оптужен за тероризам.

Ситуација око нуклеарне електране Запорожје постаје све мање предвидљива и потенцијално опасна, упозорио је генерални директор Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) Рафаел Гроси.

Оснивач војне групе "Вагнер" Јевгениј Пригожин саопштио је да је његовим борцима обећано да ће добити муницију и оружје за наставак даљих акција у Украјини, не прецизирајући да ли то значи да одустаје од најављеног повлачења из Бахмута 10. маја.

Руски писац Захар Прилепин, који је повређен у експлозији свог аутомобила, успешно је пробуђен из вештачке коме.

Министар спољних послова Турске Мевлут Чавушоглу изјавио је да су Сједињене Америчке Државе тражиле од Анкаре да пошаље своје противваздушне системе С-400 Украјини, али да је Турска то одбила.

Председник Чешке Петр Павел упозорио је украјинско руководство на потенцијалне катастрофалне последице преурањене контраофанзиве.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво