Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Данска донира Украјини 228 милиона евра; Кремљ: Вашингтон није имао начина да дође до података о нашим жртвама

Рат у Украјини – дан 432. У Бахмуту и Марјинки су најжешће борбе, саопштио је украјински Генералштаб. Руски начелник саопштио да је гранатирано село у Брјанској области, али да нема жртава. Руски министар одбране позвао да се удвостручи производња високопрецизног оружја.

Данска донира Украјини 228 милиона евра; Кремљ: Вашингтон није имао начина да дође до података о нашим жртвама Данска донира Украјини 228 милиона евра; Кремљ: Вашингтон није имао начина да дође до података о нашим жртвама

Најжешће борбе и даље се воде око Бахмута. Портпарол Беле куће Џон Кирби изјавио је да је, према проценама америчких обавештајаца, најмање 20.000 Руса погинуло у борбама у области тог града. 

Украјински генерал Олександар Сирски тврди да су се руске снаге повукле са појединих положаја у Бахмуту, као и да "нису у стању" да га заузму.

Оснивач групе "Вагнер" Јевгениј Пригожин поновио је позив руском министарству одбране да пошаље додатне количине муниције његовим борцима, који покушавају да освоје тај град на истоку Украјине. 

Украјински председник Володимир Зеленски изјавио да су две особе погинуле у руском ракетном нападу од 30. априла на Павлоград у Дњепропетровској области, као и да се број повређених попео на 40.

С друге стране, начелник Севастопоља Михаил Развожајев навео је да је руска Црноморска флота током јучерашњег дана одбила напад дронова испред луке тог града, истичући да је једна беспилотна летелица оборена.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво