Избори у ДС-у 18. децембра

На предлог председништва Демократске странке, председник ДС-а Борис Тадић расписао изборе за скупштину партије за 18. децембар.

Председник Демократске странке Борис Тадић расписао је, на предлог председништва партије, изборе за скупштину ДС-а за 18. децембар. Тада ће бити изабрани председник и пет потпредседника, саопштила је Демократска странка.

У саопштењу са седнице председништва наводи се да ће 18. децембра бити изабан председник Политичког савета, стални чланови Главног одбора, статутарна комисија и Надзорни одбор ДС-а.

На седници председништва Демократске странке разматрано је одржавање скупштине странке, као и програмска документа која ће на њој бити усвојена.

"Имајући у виду да је Демократска странка била и остала предводник промена и модернизације Србије, председништво ДС-а је разговарало о унутрашњој организационој и програмској реформи, која ће одговорити будућим изазовима у нашем друштву", наводи се у саопштењу ДС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије