СНС: Десет питања Влади

Напредњаци поставили 10 питања Влади Србије о продаји "Телекома", спровођењу постојећих и кашњењу са доношењем неопходних европских закона. СНС тражи од министара ЕУ да донесу позитивну одлуку о прослеђивању кандидатуре Европској комисији.

Српска напредна странка тражи и очекује од министара спољних послова Европске уније да донесу позитивну одлуку о прослеђивању кандидатуре Србије Европској комисији, изјавио је функционер СНС-а Марко Ђурић.

Ђурић је на конференцији за новинаре рекао да СНС сматра да би таква одлука Савета за опште послове у Луксембургу била од великог значаја за будућност Србије и да, заједно са политичким променама, представља један од кључних предуслова за побољшање прилика у земљи.

Према Ђурићевим речима, уколико би се донела таква одлука, то би био корак напред који су заслужили грађани Србије, а не власт.

Ђурић је рекао и да Српска напредна странка поставља 10 питања "социјално неодговорној Влади Србије".

Међу њима је и питање "са којим правом и у чије име продаје малобројне преостале кључне националне економске ресурсе попут Телекома Србија", и због чега не спроводе постојећи и касни са доношењем неопходних европских закона.

Напредњаци питају "због чега је Србија постала земља огромних разлика у којој се број сиромашних крије, млади је напуштају, грађани се не осећају безбедно и зашто се не поштују одлуке Уставног суда".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије