Читај ми!

Вучић са министарком спољних послова Гане

Председник Србије Александар Вучић разговарао је са министарком спољних послова и регионалних интеграција Републике Гане Ширли Ајоркор Бочвеј о развоју гобалне геополитичке ситуације и месту две земље у новом контексту безбедносних и дипломатских изазова.

Председник Александар Вучић је захвалио министарки Ширли Ајоркор Бочвеј на подршци Гане територијалном интегритету и суверенитету Србије и истакао да је у данашњим временима, више него икада, неопходно да се све земље врате принципима Повеље Уједињених нација и начелима међународног права, као једине основе на којој треба градити међусобно поверење и поштовање у односима међу државама.

"Детаљно сам упознао уважену саговорницу са актуелним изазовима са којима се Србија сусреће на међународном плану, као и са корацима које ће наша земља предузети како би одбранила своје државне и националне интересе", објавио је Вучић на Инстаграму.

Додао је да су разменили мишљења и о развоју гобалне геополитичке ситуације и месту две земље у новом контексту безбедносних и дипломатских изазова.

"Замолио сам уважену министарку Ширли Ајоркор Бочвеј да пренесе срдачне поздраве председнику Нану Акуфо-Адоу, искреном пријатељу наше земље, чија посета Србији је дала нови замах нашим традиционално добрим односима, на које смо поносни", навео је Вучић.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара