Читај ми!

Лазовић: Данас ћемо усагласити ставове о Колегијуму, треба отићи на разговоре

Копредседник Зелено-левог фронта Радомир Лазовић изјавио је поводом позива председнице Скупштине Ане Брнабић на колегијум 1. априла, на коме треба да се говори о препорукама ОДИХР-а, да се данас одржава састанак тог дела опозиције на коме ће усагласити ставове у вези са учешћем, а његов став је да на разговоре треба отићи.

"О томе ћемо разговарати са својим коалиционим колегама партнерима, али сматрам да на преговоре треба отићи", рекао је Лазовић новинарима у Скупштини Србије.

Каже да не зна да ли ће то бити "стварни разговори или фарса", али су спремни да учине све што је до њих "да до избора дође".

"Имамо јасне захтеве и желели бисмо да учинимо све што је до нас да до избора заиста дође. Ми на изборе желимо да изађемо, али услови под којима су спроведени су нешто што је неприхватљиво за било које демократско друштво", рекао је Лазовић.

Лазовић подсећа да се њихови захтеви односе на сређивање бирачког списка и да нема злоупотребе у медијима.

Говорећи о данашњим консултацијама у парламенту око избора заменика председника радних тела, а којима нису присуствовали, Лазовић каже да у овом тренутку не могу да разговарају са властима ни о чему другом осим о, како је рекао, "изборној крађи".

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара