Читај ми!

Лазовић: Данас ћемо усагласити ставове о Колегијуму, треба отићи на разговоре

Копредседник Зелено-левог фронта Радомир Лазовић изјавио је поводом позива председнице Скупштине Ане Брнабић на колегијум 1. априла, на коме треба да се говори о препорукама ОДИХР-а, да се данас одржава састанак тог дела опозиције на коме ће усагласити ставове у вези са учешћем, а његов став је да на разговоре треба отићи.

"О томе ћемо разговарати са својим коалиционим колегама партнерима, али сматрам да на преговоре треба отићи", рекао је Лазовић новинарима у Скупштини Србије.

Каже да не зна да ли ће то бити "стварни разговори или фарса", али су спремни да учине све што је до њих "да до избора дође".

"Имамо јасне захтеве и желели бисмо да учинимо све што је до нас да до избора заиста дође. Ми на изборе желимо да изађемо, али услови под којима су спроведени су нешто што је неприхватљиво за било које демократско друштво", рекао је Лазовић.

Лазовић подсећа да се њихови захтеви односе на сређивање бирачког списка и да нема злоупотребе у медијима.

Говорећи о данашњим консултацијама у парламенту око избора заменика председника радних тела, а којима нису присуствовали, Лазовић каже да у овом тренутку не могу да разговарају са властима ни о чему другом осим о, како је рекао, "изборној крађи".

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво