Кокаин у згради Општине Лепосавић – истрага против заменице председника

Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу против заменице председника Општине Лепосавић Д. М., због сумње да је на радном месту, у општинском објекту, користила кокаин.

Заменица председника Општине Лепосавић Д. М. осумњичена је да је на радном месту, у општинском објекту конзумирала дрогу кокаин.

Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу.

Приштински веб-портал Национале објавио је видео-снимак, забележен вероватно скривеном камером, како Д. М. конзумира бели прах.

На снимицима се види да је бели прах цевчицом уносила преко носа, у тоалету, али и у канцеларији са још једном мушком особом.

Против осумњичене се води истрага за кривично дело неовлашћене куповине, држања, стављања у промет опојних дрога, психотропних и сличних супстанци, саопштено је из Тужилаштва.

Д. М. је на место заменице именовао Љуљзим Хетеми, изабран за председника Општине Лепосавић на изборима прошле године, а које су Срби, као већинско становништво, бојкотовали.

Хетеми је изабран на изборима које је власт у Приштини организовала након што су Срби колективно напустили институције под патронатом владе Аљбина Куртија на северу КиМ, назадовољни њеним одлукама и потезима.

недеља, 21. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво