Кокаин у згради Општине Лепосавић – истрага против заменице председника

Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу против заменице председника Општине Лепосавић Д. М., због сумње да је на радном месту, у општинском објекту, користила кокаин.

Заменица председника Општине Лепосавић Д. М. осумњичена је да је на радном месту, у општинском објекту конзумирала дрогу кокаин.

Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу.

Приштински веб-портал Национале објавио је видео-снимак, забележен вероватно скривеном камером, како Д. М. конзумира бели прах.

На снимицима се види да је бели прах цевчицом уносила преко носа, у тоалету, али и у канцеларији са још једном мушком особом.

Против осумњичене се води истрага за кривично дело неовлашћене куповине, држања, стављања у промет опојних дрога, психотропних и сличних супстанци, саопштено је из Тужилаштва.

Д. М. је на место заменице именовао Љуљзим Хетеми, изабран за председника Општине Лепосавић на изборима прошле године, а које су Срби, као већинско становништво, бојкотовали.

Хетеми је изабран на изборима које је власт у Приштини организовала након што су Срби колективно напустили институције под патронатом владе Аљбина Куртија на северу КиМ, назадовољни њеним одлукама и потезима.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се