Читај ми!

Вучић честитао Божић надбискупу Немету и верницима који славе по грегоријанском календару

Председник Србије Александар Вучић упутио је божићну честитку надбискупу београдском и мeтрополиту Ладиславу Немету и свим хришћанским верницима који Божић славе по грегоријанском календару.

У честитки коју је упутио београдском надбискупу председник Србије је изразио наду да ће и надаље градити заједништво.

"У сусрет великом празнику који нас обасјава радошћу честитам Вам Божић, са дубоком вером и надом да ћемо и надаље, у доброј намери и посвећеном труду, наставити да градимо заједништво, просперитет и чувамо мир за све грађане наше Србије.

Радује ме што смо негованом и плодоносном сарадњом са црквама и верским заједницама у нашој земљи, у врло тешким приликама, успоставили однос који је јединствен по интензитету и изврсности.

Ви сте својом мисијом и деловањем допринели да се посвећеност наше земље разуме као пример како да искушење времена у коме живимо претворимо у могућност за још праведнији и снажнији друштвени, културни и економски напредак.

У светлу рођења Богомладенца Христа, искрено желим да непролазна љубав и мир Божији увек буду покретачи ваших живота и дела, уверен да на тај начин можемо у пуној мери учествовати у радости Божића.

Желим Вам да Божићне празнике проведете у миру и свакој радости, и упућујем Вам најлепше жеље за здравље, успех и свако добро.

Срећан Божић и Нова 2024. година!", наводи се у честитки Александра Вучића.

понедељак, 17. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије