Читај ми!

Вучић примио амбасадоре Белорусије и Шпаније у опроштајне посете

Председник Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Белорусије Валерија Бриљова и амбасадора Шпаније Раула Бартоломеа Молину.

Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Белорусије Валерија Бриљова, коме је захвалио на унапређењу билатералних односа, а посебно на снажној подршци Белорусије територијалном интегритету и суверенитету Србије.

"Србија и Белорусија су пријатељске земље, а амбасадору Бриљову сам захвалио на личном ангажовању у унапређењу билатералних односа. Белорусија своје пријатељство манифестује и снажном подршком територијалном интегритету и суверенитету Србије, на чему смо посебно захвални", написао је Вучић на инстаграму.

Председник је истакао да ће две земље наставити да раде на развоју сарадње. "Надам се да ћемо следеће године имати билатералне посете на највишем нивоу. Сваку срећу и успех у будућности му желим", закључио је Вучић.

Вучић је примио у опроштајну посету и амбасадора Шпаније Раула Бартоломеа Молину, коме је захвалио на личном доприносу унапређењу добрих и пријатељских односа две земље, а Шпанији на принципијалном поштовању територијалног интегритета и суверенитета Србије и подршци на путу ка ЕУ.

"Амбасадору Молини сам захвалио на доброј сарадњи и личном доприносу додатном унапређењу добрих и пријатељских односа Србије и Шпаније. Закључили смо да можемо много да урадимо у различитим областима сарадње", написао је Вучић.

Истакао је да је посебно захвалан Шпанији на принципијалном поштовању територијалног интегритета и суверенитета Србије, као и на подршци њеном путу ка ЕУ. "Амбасадору сам пожелео добро здравље и успех у даљем раду", закључио је Вучић.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије