Читај ми!

Челници више локалних самоуправа у Србији поднели оставке

Челници више локалних самоуправа поднели су оставке на функције градоначелника и председника општина. Оставке су поднели градоначелници Новог Пазара, Краљева, Смедерева, Шапца и председници општина Топола, Велика Плана, Лапово, Велико Градиште, Кучево, Мало Црниће, Жабари, Петровац на Млави, Жагубица, Богатић, Владимирци, Коцељева, Деспотовац, Рековац, Трстеник, Пожега и Прибој.

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац поднео је оставку на ту функцију, саопштила је Служба информисања Града Новог Пазара.

Оставку је поднео и градоначелник Краљева Предраг Терзић, јавља дописник РТС-а.

Дописници РТС-а јављају да су оставке поднели и градоначелници Шапца и Смедерева и председници општина Топола, Велика Плана, Лапово, Велико Градиште, Кучево, Мало Црниће, Жабари, Петровац на Млави, Жагубица, Богатић, Владимирци, Коцељева, Деспотовац, Рековац, Трстеник, Пожега и Прибој.

РТС незванично сазнаје да су оставке поднели и председници општина Параћин, Ћуприја и Пријепоље.

Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је данас да ће наредних дана јавност бити обавештена о конкретним корацима како би законска процедура за одржавање градских избора била испуњена.

По закону, ако градоначелник или председник општине поднесе оставку, обавеза је да се најкасније 30 дана од тада распишу избори.

Гостујући синоћ на нашој телевизији, председник Александар Вучић најавио је да би парламентарни, покрајински и београдски избори могли да буду већ 17. децембра.

четвртак, 29. фебруар 2024.
14° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво