Читај ми!

Лучић: Истина победила, наставак рада МТС на КиМ од огромног значаја

Генерални директор “Телекома Србија“ Владимир Лучић истакао је, након што је у Приштини је усвојена жалба тог предузећа на решење о забрани рада његове ћерке фирме МТС д.о.о на КиМ, да је након велике и тешке борбе, за сада истина победила и да је то од огромног значаја за запослене, кориснике и људе који живе у јужној српској покрајини.

Владимир Лучић је, каже, задовољан том одлуком, која, како је истакао, потврђује истину и враћа правну сигурност за пословање и функционисање МТС д.о.о у складу са владавином права, саопштено је из “Телекома Србија“.

Лучић је поручио да је ово само почетак у даљем раду и развоју МТС д.о.о, "која ће сигурно постати лидер квалитетом и разноврсношћу својих услуга".

"Посебно желим да захвалим председнику Републике Србије Александру Вучићу и осталим представницима наших институција на свом мукотрпном раду, посвећености и залагању током овог изузетно тешког поступка. Такође, велико хвала дугујемо представницима међународне заједнице и свим актерима добре воље који су били од неизмерне помоћи да у овом случају право и правда победе“, нагласио је Лучић.

У саопштењу се подсећа да су приштински органи данас усвојили жалбу МТС д.о.о. на претходну одлуку о брисању из регистра привредних друштава и та ћерка фирма Телекома Србија наставља да буде уредно уписана и да и даље нормално послује.

Наводи се да је Агенцији за привредне регистре у Приштини (АРБК) наложено да све измене и податке у регистру поново сагледа уз строго поштовање Бриселског споразума и других меродавних прописа.

субота, 02. децембар 2023.
16° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке