Читај ми!

Прихваћена жалба Телекома на решење о забрани рада на КиМ

У Приштини је усвојена жалба Телекома на решење о забрани рада те компаније на КиМ, односно о брисању фирме "МТС д.о.о" из регистра предузећа. Петар Петковић: Одлучном борбом сачувана лиценца МТС-а на КиМ.

Генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић рекао је Танјугу 30. августа да је Телеком Србија у Приштини поднео жалбу на решење о забрани рада на Косову и Метохији односно о брисању фирме "МТС доо" из регистра предузећа.

Лучић је тада рекао да очекује позитиван резултат.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је да је одлучном борбом сачувана лиценца компаније МТС, након што је објављено да је усвојена жалба Телекома на решење о забрани рада те компаније на Косову и Метохији.

"Важна вест за наш Телеком и све Србе на Косову и Метохији! Одлучном борбом у заштити интереса МТС компаније и споразума из Брисела, успели смо да се изборимо и сачувамо нашу лиценцу", навео је Петковић на Твитеру.

Он је захвалио и директору Телекома Владимиру Лучићу. "Хвала пуно и директору Лучићу. Чека нас још посла по овом питању, али не одустајемо", закључио је Петковић.

субота, 02. децембар 2023.
17° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке