Читај ми!

Посланици расправљали о више предлога законa, Славица Ђукић Дејановић предложена за министарку просвете

Посланици Скупштине Србије за данас завршили рад на седници четвртог ванредног заседања, где се разматра више предлога закона и међународних споразума о зајмовима, међу којима су измене и допуне закона о планирању и изградњи, о озакоњењу објеката, као и о финансијској подршци породици са децом. Премијерка Ана Брнабић предложила Славицу Ђукић Дејановић за министарку просвете.

 

Посланици, између осталог, разматрају више предлога закона из области економије.

На четвртом ванредном заседању разматрају се и измене и допуне закона о ваздушном саобраћају, енергетици, железници, запошљавању странаца, странцима, као и Закона о посебним условима за реализацију пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности.

На дневном реду седнице су и предлози закона о интероперабилности железничког система, Привременом регистру мајки и других лица којима се уплаћује новчана помоћ, престанку важења Закона о посебним поступцима ради реализације пројеката изградње и реконструкције линијских инфраструктурних објеката од посебног значаја за Србију.

На дневном реду је и предлог да се за министра просвете изабере Славица Ђукић Дејановић, кандидаткиња за ту функцију из СПС-а.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара