Читај ми!

Вучић: Јасно је да ћемо имати превремене парламентарне изборе; Брнабићева: Моја оставка је на столу

Председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић обратили су се јавности. Јасно је да ћемо имати превремене парламентарне изборе, на улици се неће бирати власт и прелазне владе неће бити, поручио је Вучић. Посебно ћемо повећати зараде у просвети – од 1. септембра повећање 5,5 посто, а од 1. децембра или 1. јануара још 10 посто, биће просечно близу 90.000 динара, рекао је Вучић. Од 1. октобра 5,5 одсто повећање пензија, од 1. јануара додатних 14,6 одсто. Први пут помоћ од 10.000 динара деци до 16 година. Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је спремна да у сваком тренутку поднесе оставку на ту функцију и да сматра да су излаз из кризе парламентарни избори до краја године.

Председник Вучић најавио је да ће данас изаћи са новим плановима и програмима и да грађане Србије очекују важне политичке и економске вести

Вучић је претходно разговарао са министром спољних послова и лидером СПС-а Ивицом Дачићем и најавио да ће у среду увече представити  део онога на чему напорно раде већ недељама.

четвртак, 20. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије