Читај ми!

Вучић: У среду важне политичке и економске вести, позивам Србију да се уједини

Председник Александар Вучић рекао је да ће у среду изаћи са новим плановима и програмима и да грађане Србије очекују важне политичке и економске вести. Поручио је да чека оне који протестују да дођу на разговор.

Александар Вучић је у видео-снимку објављеном на Инстаграму навео да и даље чека оне који протестују да дођу на разговор.

"Прошло је тачно десет дана откад сам позвао оне који протестују на улицама и који су износили одређене захтеве да дођу да разговарамо. Нису се јавили, нису заинтересовани да разговарају. Жао ми је због тога и мислим да је то велика грешка", рекао је Вучић.

Додао је да се ствари у демократским друштвима решавају разговором.

"Пошто ми имамо све време овога света да чекамо на те разговоре, наставићемо то да чинимо, јер разговори су најважнији. Компромис је добра реч, увек. Верујем да ће се ипак неко охрабрити да почне да разговара. То ће бити велико достигнуће за наше друштво", навео је Вучић.

У видео-снимку у којем поред њега седе и премијерка Ана Брнабић и министар финансија Синиша Мали, рекао је да "немају времена да губе када је у питању наша Србија".

"С друге стране, ми немамо времена да губимо када је у питању наша Србија и зато ћемо у наредним данима изаћи с новим плановима, новим програмима, великим идејама, али и изванредним вестима за наше грађане. У среду ћемо све ово о чему говорим обелоданити и показати, јер на томе вредно радимо као тим", навео је Вучић.

"Људи ће бити, уверен сам, веома задовољни. Ја позивам све друге да радимо, да радимо, да радимо као никада до сада, још снажније, јер ћемо имати тешко време и око Косова и Метохије и око многих других геополитичких питања. Позивам Србију да се уједини и у среду пре доласка индијске председнице или непосредно по њеном доласку у Београд, грађани Србије имаће много важних вести, како политичких, тако и економских и свих других. Живела Србија", поручио је председник Вучић.

понедељак, 02. октобар 2023.
16° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"