Читај ми!

Начелник Генералштаба обишао део превентивно распоређених снага Војске Србије

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је са најближим сарадницима део снага Војске Србије које су превентивно размештене, после одлуке председника Републике да се степен борбене готовости подигне на највиши ниво.

Војска Србије се налази у највишем степену борбене готовости, у складу са одлуком врховног команданта и председника Републике, и заједно са другим снагама безбедности Србије прати развој ситуације на терену, саопштило је министарство одбране.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је са најближим сарадницима део снага Војске Србије које су превентивно размештене.

Генерал Мојсиловић је током обиласка сагледао размештај јединица и организацију живота и рада на матичним и издвојеним локацијама и уверио се да су припадници Војске Србије спремни, мотивисани и потпуно обучени да брзо и одлучно изврше све задатке који се пред њих поставе.

Изражавајући задовољство затеченим стањем, борбеним моралом и решеношћу војника и старешина, који су као и много пута до сада показали да се на њих увек може рачунати, начелник Генералштаба је поручио да ће Војска Србије учинити све што је у њеној моћи да буде у функцији мира и безбедности грађана Србије, наводи се у саопштењу.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво