Вучић: Сутра седница Бироа за координацију служби безбедности

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће сутра ујутру, током његовог боравка у Охриду, бити одржана седница Бироа за координацију служби безбедности.

Александар Вучић изјавио је да ће сутра ујутру, током његовог боравка у Охриду, бити одржана седница Бироа за координацију служби безбедности.

Вучић је током обиласка новог објекта ПУ "Полетарац“, објекат "Коцкица 2" у Руми, рекао свом сараднику да зове министра спољних послова Ивицу Дачића да сазове седницу Бироа.

"Нешто су ови забринути, шта им је, не знам ни сам", рекао је Вучић у једном тренутку током обиласка објекта заједно са новинарима.

Током обиласка, Вучић је на телефону видео обавештење да су судије Међународног кривичног суда у Хагу издале налог за хапшење руског председника Владимира Путина поводом злочина у Украјини. Како је навео, сумња се на противправни трансфер украјинске деце у Русију и противправни транспорт људи из Украјине у Русију.

"Оде свет, само да ми не одемо за њим. Таман сам мислио да има лепих вести. Само да избегнемо и да не иде све по нашој глави", рекао је Вучић.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара