Вучић: Сутра седница Бироа за координацију служби безбедности

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће сутра ујутру, током његовог боравка у Охриду, бити одржана седница Бироа за координацију служби безбедности.

Александар Вучић изјавио је да ће сутра ујутру, током његовог боравка у Охриду, бити одржана седница Бироа за координацију служби безбедности.

Вучић је током обиласка новог објекта ПУ "Полетарац“, објекат "Коцкица 2" у Руми, рекао свом сараднику да зове министра спољних послова Ивицу Дачића да сазове седницу Бироа.

"Нешто су ови забринути, шта им је, не знам ни сам", рекао је Вучић у једном тренутку током обиласка објекта заједно са новинарима.

Током обиласка, Вучић је на телефону видео обавештење да су судије Међународног кривичног суда у Хагу издале налог за хапшење руског председника Владимира Путина поводом злочина у Украјини. Како је навео, сумња се на противправни трансфер украјинске деце у Русију и противправни транспорт људи из Украјине у Русију.

"Оде свет, само да ми не одемо за њим. Таман сам мислио да има лепих вести. Само да избегнемо и да не иде све по нашој глави", рекао је Вучић.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије