Вучић у Инђији: Успели смо да сачувамо државне и националне интересе

Председник Србије Александар Вучић у посети је Сремском округу. Након обиласка, грађанима ће се обратити на тргу у Сремској Митровици. Вучић је рекао да смо у претходних годину дана успели да сачувамо виталне државне и националне интересе и да држава напредује, али да више не смемо да понављамо заблуде из прошлости.

Председник Александар Вучић посету Сремском округу започео је обиласком ловачке куће "Доњи Товарник“ у том месту, у близини Пећинаца, и разговором са представницима ловачког удружења.

Поред тога разговарао је и са удружењем жена "Сунчев цвет" – Доњи Товарник, а обићи ће мини зоолошки врт.

Посетио је и производни погон компаније "Стамевски – Мој слаткиш" у Старој Пазови, а обићи ће и компанију "Пластик Гогић" у Инђији.

У Руми ће отворити нови објекат предшколске установе "Полетарац", а посетиће и пољопривредно газдинство породице Косијер у Кукујевцима.

На крају обиласка Сремског округа, председник ће се обратити грађанима на Тргу Ћире Милекића у Сремској Митровици.

Заједно са председником у обиласку Сремског округа су и министарка пољопривреде Јелена Танасковић, покрајински премијер Игор Мировић, као и министар одбране Милош Вучевић.

Председник је раније најавио да ће кренути у обилазак Србије и да ће до краја године обићи свих 25 округа, a прошле суботе посетио je Пчињски округ.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво