Читај ми!

Вучић обишао радове на обилазници око Београда

Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на обилазници око Београда, истакавши да ће обилазница значити не само главном граду, већ и целој Србији.

Александар Вучић у објави на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav навео је да са Зораном Дробњаком обишао радове на обилазници око Београда и "уверио се да, упркос хладном времену и јаком ветру, радници марљиво раде".

"Србија мора крупним корацима да корача у будућност, без обзира на све оне који на том путу покушавају да је зауставе. Живела Србија!", поручио је Вучић.

Вучић је у видео-обраћању похвалио раднике.

"Налазим се на обилазници око Београда и упркос свим проблемима, морамо да радимо и градимо. Недеља је, 7.30, радници раде вредно, вредније него што сам очекивао. Мислим да ово раде Кинези и Азербејџанци, ако се не варам", навео је Вучић.

Најавио је да би радови требало да буду завршени до 1. јуна.

"Блато је, време је ужасно, али људи стварно вредно раде. Морамо да истрајемо на великим пројектима. Ова облилазница много тога доноси Београду, али не само Београду, већ и целој Србији. Стварно се им дивим што раде по оваквом времену, оваквом ветру. Али Србија мора да гура напред", поручио је председник Србије. 

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се