Читај ми!

Вучић обишао радове на обилазници око Београда

Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на обилазници око Београда, истакавши да ће обилазница значити не само главном граду, већ и целој Србији.

Александар Вучић у објави на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav навео је да са Зораном Дробњаком обишао радове на обилазници око Београда и "уверио се да, упркос хладном времену и јаком ветру, радници марљиво раде".

"Србија мора крупним корацима да корача у будућност, без обзира на све оне који на том путу покушавају да је зауставе. Живела Србија!", поручио је Вучић.

Вучић је у видео-обраћању похвалио раднике.

"Налазим се на обилазници око Београда и упркос свим проблемима, морамо да радимо и градимо. Недеља је, 7.30, радници раде вредно, вредније него што сам очекивао. Мислим да ово раде Кинези и Азербејџанци, ако се не варам", навео је Вучић.

Најавио је да би радови требало да буду завршени до 1. јуна.

"Блато је, време је ужасно, али људи стварно вредно раде. Морамо да истрајемо на великим пројектима. Ова облилазница много тога доноси Београду, али не само Београду, већ и целој Србији. Стварно се им дивим што раде по оваквом времену, оваквом ветру. Али Србија мора да гура напред", поручио је председник Србије. 

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара