Читај ми!

Брнабић: Српске службе спречиле претње по живот председника

Премијерка Ана Брнабић саопштила је да су безбедносне службе Републике Србије биле свесне претњи по живот председника Александра Вучића и да су то спречиле.

"Наше службе су за претњу по живот председника Александра Вучића знале и то су спречиле (они који данас беспоговорно верују Беливуку су то тада исмевали, а сада игноришу). Лалић, као инсајдер, потврђује да је атентат планиран и износи детаље које нисмо знали, нпр. да је за ово било нуђено пет милиона евра," написала је Ана Брнабић у објави на Твитеру.

"За све оне који нас питају како верујете Лалићу, а не Беливуку, да наведем само једну чињеницу, а које је свестан свако ко било шта зна о држави и борби против криминала, а није заслепљен мржњом према Александру Вучићу. Сведок сарадник износи детаље онога о чему безбедносне службе и тужилаштво већ имају и сазнања и доказе – да није тако, не би ни било процеса, а ни сведока сарадника (дакле, исто као и свуда у свету)," написала је Брнабићева у објави.

Окривљени-сарадник Срђан Лалић, у наставку исказа о кривичним делима организоване криминалне група Беливук–Миљковић, навео је да је та група као највећу претњу видела председника Србије Александра Вучића, чију ликвидацију су и планирали. Рекао је да је од припадника групе чуо да је вођа Кавачког клана Радоје Звицер послао пет милиона евра за свргавање власти у Србији.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара