Читај ми!

Вучић за РТС: Наш посао да очувамо стабилност у региону, расположење у Влади такво да раскину све уговоре са "Рио Тинтом"

Председник Србије Александар Вучић у интервјуу за РТС каже да је национализам у целом региону у порасту, да има много лудих глава, али да то мора да престане и да према Бошњацима и муслиманима морамо да се односимо братски и пријатељски. Расположење у Влади такво да раскину све уговоре са "Рио Тинтом", мој став је да доносимо рационалне одлуке, истиче Вучић.

Шта Србија може да учини за Новака Ђоковића, али и друге своје грађане који се нађу у сличној ситуацији у иностранству, да ли су предложене уставне промене најбољи начин да се правосуђе изолује од партијских утицаја, да ли Србија води доследну антипандемијску политику, нека су од актуелних питања о којима је своје мишљење изнео председник Србије.

Било је речи и о ископавању литијума и грађанским протестима тим поводом, као и о енергетској ситуацији у земљи и свету, субјективним и објективним разлозима за увоз скупе струје.

Председник је изнео став о Отвореном Балкану, Републици Српској, преговорима са Приштином, изборима који предстоје.

 

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво