Богољуб Карић поново на челу Покрета снага Србије

Богољуб Карић поново је изабран за председника Покрета снага Србије на Изборној скупштини, уз истицање да се судбина државе "ломи на Космету, али и да се никада не смемо одрећи своје постојбине".

Због пословних обавеза Карић није могао да присуствује седници Изборне скупштине, али је упутио предлог за решавање проблема Косова и Метохије по коме би Европска унија истовремено и преко реда требало да прими све државе Балкана, које још нису чланице, а чиме би се, како сматра, избегле све конфронтације, наводи се у саопштењу странке.

"Нудимо програм јаке, модерне, економски и технолошки развијене Србије, али и Србије која неће заборавити жртве на Кошарама и Паштрику, као што наши преци нису заборавили ни Цер, ни Колубару, ни Кајмакчалан. Наш циљ је да Србија не буде ничија већ своја, да буде цењена држава у породици европске заједнице народа. Србији нису потребни господари, већ слуге народа", наглашено је у програму ПСС-БК.

За заменика Покрета поново је изабран народни посланик Драгомир Ј. Карић.

Супруга Богољуба Карића и народна посланица Миланка Карић подсетила је на оно са чим се Покрет суочавао током 15 година од оснивања и истакла да је ПСС-БК из свега изашао још јачи и уједињенији.

Наведени су и циљеви ПСС-БК који се огледају у томе да Србија постане држава социјалне правде, да се заустави пад наталитета и унапреди пољопривреда у Војводини.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво