Читај ми!

Ниже осигуравајуће таксе

За возила са таблицама градова централне Србије која улазе на Косово од јуна нижа цена осигурања. Најповољнија варијанта коштаће 20 евра за седам дана наспрам досадашњих 60 за 15 дана.

Косовске власти су одлучиле да смање цену осигурања за возила са таблицама градова централне Србије која улазе на Косово, тако да ће најповољнија варијанта коштати 20 евра за седам дана.

Одлука о смањењу осигурања важиће од јуна.

Косовске власти су одлуку о смањењу дажбина донеле једнострано, пошто на снази остаје износ који власти Србије наплаћују за осигурање возила са косовским таблицама када пређу административну линију. Тај износ је 115 евра за месец дана.

Директор Осигуравајућег завода Косова Рахим Пацоли изјавио је да је постигнут договор за знатно смањење износа такси осигурања које путници плаћају за своја возила, након договора Београда и Приштине о слободи кретања.

Тренутно, осигуравајућа такса за возило које уђе на Косово из централне Србије износи 60 евра за две недеље.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије