Читај ми!

Сазревање – Оља Мијовић: "Уколико вас памте по лепом и добром - живот има смисао!"

Постати популаран,  познат, бити звезда коју примећују, диве јој се  у сваком погледу - жеља је већине младих људи који трасирају своје путеве у различитим каријерама. Моћ и слава које отварају скоро сва врата, за многе су синоним истинског успеха. Размишљам колико популарност, осим гламура који је прати, уме да буде тешко бреме посебно код људи који су одговорни баш према "одразу" популарности коју живе?  Да ли су бројни пријатељи које популарност привлачи заиста и прави пријатељи? Када слава прође - остаје ли се без њих? Кажу да популарност уме и да ојача, посебно када живот од тебе очекује постављање граница, доследност.

Породица, посао, пријатељи, поштење и праведност били су њених "пет правила" које је добила као савет од оца.

Иако је била једна од најлепших жена тадашње Југославије и красила бројне насловнице, наша саговорница каже да јој је популарност ускратила многе обичне ствари којих је "остала жељна".

Захваљући својој дикцији, лепоти и образовању, поред рада на Телевизији Београд водила је многе културне догађаје и манифестације.

Упознала је неке од најлепших мушкараца света попут Алена Делона. Волела је и била вољена иако, како каже, човек мора прво да спозна себе да би правио праве изборе, посебно у трећем добу.

О популарности, времену када је Београд захваљући ФЕСТ-у био "престоница културе" света, самоћи као стању избора, љубави, губитку вољене особе, и снази којом зрачи разговарала сам с нашом познатом водитељком Ољом Мијовић.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво