Читај ми!

Зое Кида: На првом наступу, у Кнез Михаиловој, због треме сам све време гледала у под

„Београд је град који ти стварно даје све на длану и имам утисак да је у Београду све могуће. Мислим да је то тренутно најбољи град у региону за уметнике", каже за подкаст "Аналогија" Зое Кида, уметница коју првенствено знамо као певачицу. Шта све о њој не знамо, сазнаћемо у новој епизоди Аналогије.

Уметничко име Зое Кида, Ана Радоњић је изабрала још на почетку своје каријере у бенду "Мистејк, мистејк". Зое Кида је име за наступ и када је на бини то име је, како каже, најбоље представља..

С друге стране, Ана има свој бренд и песму под називом Жена дете. У подкасту @аналогија објашњава када је Ана "Зое кида", а када је "жена дете", како је и кћерка зове. 

Ана је завршила Филолошку гимназију и факултет, али се никада није бавила тим послом. Увек су је занимали музика и дизајн. То што није имала формално образовање из тих области није је спречило да се окуша и на једном и на другом пољу. Нити да успе.

Ипак, саветује младима да се школују за оно што желе да раде, јер је пут који је она изабрала тежи пут. Тешко је објаснити професионалним, школованим музичарима своје идеје, када не знаш ноте, каже Ана.

Зашто је одлучила да каријеру настави изван Земље грува, где у Београду може да се свира, а где да се шета, где је одрасла и какву љубав према граду преноси на своју децу чујте у новој епизоди "Аналогије".

Ако вам се свиђа @аналогија и желите да завирите у мисли Београђана и оних који у Београд радо свраћају запратите овај канал и пипните палац нагоре.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво