Градска изборна комисија Београда усвојила Решење о додели одборничких мандата

Градска изборна комисија Београда је усвојила Решење о додели одборничких мандата кандидатима за одборнике са изборних листа које су освојиле одборничке мандате.

Градска изборна комисија Београда је на 31. седници, на основу Укупног извештаја о резултатима избора за одборнике Скупштине града Београда, усвојила Решење о додели одборничких мандата кандидатима за одборнике са изборних листа које су освојиле одборничке мандате.

Комисија је усвојила и Извештај о спроведеним изборима за одборнике Скупштине града Београда, као и записник са 30. седнице Градске изборне комисије.

У Укупном извештају о резултатима избора за одборнике Скупштине града Београда наведено је да је листа "Александар Вучић - Београд не сме да стане" добила је 49 мандата, листа "Србија против насиља - Добрица Веселиновић - проф. др Владимир Обрадовић" 43 мандата, а изборна листа "Др Милош Јовановић - Нада за Београд" добила је седам мандата.

Изборна листа "Ми-глас из народа, Александар Јерковић” добила је шест мандата, изборна листа "Ивица Дачић – премијер Србије, Тома Фила - градоначелник Београда" је добила пет мандата.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво