Читај ми!

Вучевић: Представници бившег режима покушали да паралишу Београд

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је да су се представници бившег режима одлучили на покушај паралисања центра Београда у данима новогодишњих празника након што су увидели да насиљем неће успети у намери да изазову хаос, сукобе и насилну промену власти.

"Знају они врло добро да их народ неће. То се показало на изборима, то се показало поново и на овим скуповима који су окупили тек по неког активисту опозиције. Ни гласачи Ђиласове листе више не верују Ђиласу, што најбоље доказује мали број окупљених демонстраната на данашњем скупу код Теразијске чесме", навео је Вучевић.

Лидер СНС-а је изразио жаљење што су Београђани данас и претходних дана имали проблема са кретањем кроз престоницу, баш онда када се традиционално припремају новогодишњи и божићни празници.

"Сигуран сам, да је убедљивој већини Београђана драго што припадници бившег режима неће бити у прилици да воде главни град у наредне четири године. Упропастили би им много више од припреме дочека Нове године. Иза себе би оставили празну касу, нереализоване пројекте и девастиран град. Баш као и 2012. године", истакао је Вучевић.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара