Ли: Србија са Вучићем ка још већем успеху

Премијер Србије Александар Вучић примио је честитку премијера Државног савета Кине Ли Кећанга, у којој Ли изражава уверење да ће Србија под његовим вођством постићи још већи успех у еконономском и друштвеном развоју.

"Са радошћу сам примио вест о вашој победи на изборима за председника Републике Србије. Дозволите ми да Вам, у име Владе Народне Републике Кине и у своје лично име, упутим искрене честитке и најлепше жеље", наводи премијер Кине.

Ли је навео да Кина и Србија негују дубоко традиционално пријатељство, а да се сарадња, након успостављања Свеобухватног стратешког прартнерства 2016. године, у разним областима развијала и продубљивала, што је донело конкретну добробит за наша два народа.

"Кина придаје велики значај развоју односа са Србијом и спремна је за даље учвршћивање традиционалног пријатељства између две земље, као и за продубљивање узајамно корисне сарадње", наводи се у честитки.

Ли је уверен да ће уз заједничке напоре две стране, Свеобухватно стратешко партнерство између Кине и Србије стално напредовати до новог нивоа, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу са медијима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара