Читај ми!

Британска честитка Николићу

Изборну победу Томиславу Николићу честитао амбасадор Велике Британије у Београду Мајкл Девенпорт и поздравио његову приврженост европској будућности.

Амбасадор Велике Британије у Београду Мајкл Девенпорт честитао је Томиславу Николићу на избору за председника Србије и поздравио његову приврженост европској будућности.

"У име владе Њеног Величанства, честитам Томиславу Николићу на избору и српском народу на успешним изборима", наводи се у саопштењу британске амбасаде које је прослеђено агенцији Бета.

Према његовим речима, Велика Британија се нада сарадњи са Николићем као изабраним председником и будућом српском владом у изградњи кандидатског статуса Србије за чланство у Европској унији, као и у спровођењу реформи које су неопходне за кретање земље у том правцу.

"У том контексту, поздрављам приврженост изабраног председника европској будућности. Велика Британија жели да охрабри Србију да ојача сарадњу са Сарајевом и Загребом и, укључујући у то дијалог са Приштином, да ради на видљивом и одрживом напретку у односима Београда и Приштине", саопштио је Девенпорт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво