Читај ми!

РИК: Николић 49,54 - Тадић 47,31 одсто

Републичка изборна комисија саопштила резултате председничких избора са 99,68 одсто бирачких места, према којима је Томислав Николић освојио 49,54 одсто, а Борис Тадић 47,31 одсто гласова бирача.

Републичка изборна комисија (РИК) саопштила је резултате председничких избора са 99,68 одсто бирачких места, према којима је председнички кандидат Томислав Николић освојио 49,54 одсто, а његов противкандидат Борис Тадић 47,31 одсто гласова бирача.

Коначни резултати председничких избора биће проглашени у четвртак, речено је на седници РИК-а.

Чланови РИК-а данас су одбацили и три приговора као неоснована, а од Републичке радиодифузне агенције затражена је информација шта ће РРА учинити поводом честитке која је из Европске уније упућена једном од председничких кандидата пре завршетка изборног процеса.

Координатор за Косово и Метохију Марко Даниловић обавестио је РИК да су избори у јужној срспској покрајини, с обзиром на околности, спроведени на "опште задовољство".

"Цео изборни процес организаван под новим условима добро је спроведен, уз уважавање РИК-а и ОЕБС-а, као и сталног састава и радних тела", рекао је Даниловић.

На седници је усвојен и извештај о спроведеним изборима за посланике у којем је детаљно наведен број освојених мандата сваке станке која је ушла у парламент.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво