Читај ми!

"Двери" очекују истрагу о изборима

Покрет "Двери" у отвореном писму поручио Томиславу Николићу да очекује праву истину о изборним резултатима на парламентарним изборима.

"Двери" у јавном обраћању Томиславу Николићу кажу да "пораз Бориса Тадића у другом кругу председничких избора, упркос нерегуларном првом кругу и великом броју неправилности у изборном циклусу уопште, отвара шансу да Србија преживи".

Кажњавањем Тадића грађани Србије су јасно показали да желе промене, суштински различите од погубне политике коју је спроводио бивши председник, а коју је желео да настави изборном крађом од 6. маја, сматра Покрет.

"Двери" се надају, додаје се у јавном обраћању,  да ће Тадићев пад са власти довести и до пада његове  политике, па ће у том светлу грађани Србије мерити све потезе новог председника.

Као странка која је упркос изборној крађи добила највише гласова на тим изборима и која има све записнике са бирачких места, у својим рукама имате релевантну снагу да, зарад стабилности и враћања поверења у институције система, откријете грађанима Србије праву истину, поручују "Двери" Томиславу Николићу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се