Читај ми!

СРС не подржава ниједног кандидата

Томислав Николић давао испите док је био на састанцима СРС-а, рекао функционер те странке Немања Шаровић. СРС не подржава ниједног кандидата за председника Србије, рекао Шаровић.

Високи функционер СРС Немања Шаровић рекао је да радикали сумњају у исправност факултетске дипломе председничког кандидата СНС-а Томислава Николића, а симпатизере СРС-а позвао да у другом кругу председничких избора не гласају ни за једног кандидата.

"Иако смо били блиски сарадници, он (Николић) никада никоме од нас није поменуо своје студије. Сви смо били изненађени када смо чули да је дипломирао, а како сазнајемо из новина, један од испита је дао у време док је са нама био на конвенцији", рекао је Шаровић на коференцији за новинаре.

Шаровић је рекао да радикали неће подржати ниједног кандидата у другом кругу председничких избора, јер, према његовим речима, "радикали не виде разлику између политике Бориса Тадића и Томислава Николића".

"Обојица настављају политику понижења Србије којом су грађани доведени на руб егзистенције", рекао је Шаровић и позвао симпатизере СРС-а да "током избора остану код куће".

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара