Читај ми!

Николић: Последња шанса за промене

Резултати избора у недељу су врло неизвесни и сваки глас може да одлучи ко ће бити председник Србије, каже Томислав Николић и позива грађане да гласају за бољу будућност, јер је то, како каже, последња шанса за промене.

Председнички кандидат Српске напредне странке Томислав Николић позива бираче да у недељу гласају за бољу будућност, јер је то последња шанса за промене.

"Немојте кажњавати себе тако што ћете остати код куће. Боље казните (кандидата ДС-а Бориса) Тадића за све оно што је обећао а није испунио. Јер, уколико не гласате, то ће бити исто као да сте гласали за Бориса Тадића. Изађите и гласајте, за бољу будућност вас и ваше деце", поручио је Николић у изјави који је пренела Српска напредна странка.

Николић је оценио да су резултати избора у недељу врло неизвесни и да сваки глас може да одлучи ко ће бити председник Србије.

"Србији је потребан председник свих грађана, који ће се борити против криминала и корупције, који ће бити независан од политичке елите и без икакве обавезе према политичким странкама", истакао је Николић и додао да је Србији данас потребна Влада која ће пажњу посветити решавању нагомиланих економских проблема које земља има.

И заменик предсеника СНС-а Александар Вучић позвао је данас грађане да гласају за Томислава Николића

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара