Читај ми!

Држављанин Еритреје напао полицајца у Земуну, одређен му притвор

По пријави грађана да се у напуштеној кући у Земуну окупљају мигранти који прате и плаше девојке, полиција је изашла на терен где је затекла 29-годишњег држављанина Еритреје. Он је полицајце најпре гађао, а када су покушали да му ставе лисице, једном од њих је нанео телесну повреду.

Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је ухапшени држављанин Еритреје И. А. (1995) саслушан због кривичног дела Ометање службеног лица у вршењу службене дужности.

Како се наводи у саопштењу, по пријави грађана да се у напуштеној кући у Земуну окупљају мигранти који прате и плаше девојке које живе у тој улици, полиција је изашла на терен и затекла И. А.

Чим је угледао полицијске службенике, И. А. је почео да их гађа флашама, камењем и смећем, оглушивши се о њихова наређења, истиче се у саопштењу.

Када га је један од полицајаца оборио на под и покушао да му стави лисице, окривљени је све време пружао активан отпор и полицијског службеника ујео за леву потколеницу и тако му нанео телесну повреду, наводи тужилаштво.

И. А. је признао извршење кривичног дела и изјавио да не зна зашто је то урадио.

На предлог тужилаштва, Трећи основни суд у Београду му је одредио притвор имајући у виду да је у питању особа која нема пребивалиште на територији Републике Србије, да је држављанин Еритреје и да постоји опасност од бекства.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије