Читај ми!

Потрага за телом мале Данке, припадници УКП-а у околини куће осумњиченог за убиство девојчице

Седми дан од хапшења осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић на терену у Борском округу, али се и даље трага за телом девојчице. Припадници Управе криминалистичке полиције (УКП) из Београда и Бора прегледају околину куће Д. Д., осумњиченог за убиство мале Данке.

Припадници Управе криминалистичке полиције (УКП) Бор и београдског УКП-а заједно са ватрогасним камионом са посебном опремом за претрагу терена у уторак су стигли у село Злот у околину куће Д. Д., осумњиченог за убиство двогодишње Данке Илић.

Инспектори претражују околину, док припадници Сектора за ванредне ситуације и даље прегледају поток који је у близини.

У понедељак је претраживан други део Лазаревог кањона, након што је полиција, заједно са спасилачким тимом и Горском службом спасавања, обишла првих 3,5 километара. Претражена је и јама изнад кањона, добока 70 метара.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство, и они су спроведени у Више јавно тужилаштво у Зајечару на саслушање.

Реч је о радницима "Водовода", којима је одређен притвор до 30 дана. На терет им се ставља кривично дело – тешко убиство у саизвршилаштву.

Тужилаштво је саопштило да је Д. Д. признао злочин, док се Ј. С. бранио ћутањем. Ухапшени су отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тело премести на за сада непознату локацију. Брат осумњиченог за убиство Д. Д. преминуо је у Полицијској управи у Бору.

У међувремену, директор ЈП "Водовод" у Бору поднео је оставку из, како је навео, моралних разлога.

Коментаришући убиство двогодишње девојчице Данке Илић, председник Србије Александар Вучић рекао је да ће предложити Влади да се поново уведе смртна казна за најтежа кривична дела.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара