Читај ми!

Оптужница за свирепо убиство у Смедереву, мушкарац убоден 80 пута па опљачкан

Против 45-годишњег Н. К. из Смедерева подигнута оптужница због оправдане сумње да је са 80 убода оштрим предметом убио мушкарца у Смедереву, након чега му је узео торбицу у којој је било више од 9.000 евра и побегао из земље. Против оца и брата осумњиченог оптужница због помагања у убиству.

Након спроведене истраге, Више јавно тужилаштво у Смедереву подигло је оптужницу против окривљеног Н. К. (1979) из тог града, због оправдане сумње да је извршио кривично дело Тешко убиство.

Како се наводи у саопштењу тужилаштва, Н. К. је, како се сумња, у септембру прошле године, у смедеревском локалу у непосредној близини Зелене пијаце, на свиреп и подмукао начин и из користољубља, са око 80 убода оштрим предметом, убио мушкарца из Смедерева.

Затим је од жртве Ж. И. узео торбицу у којој се налазило најмање 9.100 евра и исте ноћи напустио земљу.

Н. К. је ухапшен у Немачкој из које је Србији изручен 13. јануара ове године.

Против његовог оца и брата Ђ. А. (1947) и Д. А. (1980), обојице из Смедерева, подигнута је оптужница због постојања оправдане сумње да су помагали у убиству.

На предлог туужилаштва, свој тројици продужен је притвор – Н. К. због опасности од бекства, опасности да ће поновити кривично дело, као и због узнемирења јавности, док је његовом оцу и брату притвор продужен због узнемирења јавности.

петак, 21. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије