Притвор осумњиченом да је супрузи и детету претио убиством и самоубиством

Трећи основни суд у Београду одредио притвор В. Ж., осумњиченом да је ванбрачној супрузи и малолетном детету претио да ће их убити, а да ће потом себи пререзати вене. Осумњичени делимично признао извршење кривичног дела – тврди да није претио њима, али да јесте рекао да ће себе убити.

Трећи основни суд у Београду одредио је притвор В. Ж. (34) осумњиченом да је претио да ће убити ванбрачну супругу и малолетно дете.

В. Ж. је претходно саслушан у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду због извршења кривичног дела насиље у породици, саопштено је из тужилаштва.

Осумњиченом се ставља на терет да је претио оштећенима да ће њих убити, па себе, тако што ће пререзати себи вене.

Приликом изношења одбране, делимично је признао извршење кривичног дела. Истакао је да није претио оштећенима, али да јесте рекао да ће себе убити.

Имајући у виду да постоје околности које указују да ће осумњичени боравком на слободи утицати на оштећене, Треће основно јавно тужилаштво у Београду је поднело Трећем основном суду у Београду предлог да се према осумњиченом одреди притвор, који је решењем суда одређен, стоји у саопштењу.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара