Угашен пожар у Кинеском тржном центру у Блоку 70 – на терену било више од 70 ватрогасаца и три хеликоптера

Након четири сата борбе са ватреном стихијом, ватрогасци су успели да локализују пожар у Кинеском тржном центру у Блоку 70, а потом и да угасе ватру. На терен је упућено 76 ватрогасца са 25 возила, као и три хеликоптера МУП-а. Повређених нема. Начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић рекао је да је највероватнији узрок детонација које су се чуле експлозија плинских боца из ресторана брзе хране који се ту налази.

Угашен пожар у Кинеском тржном центру у Блоку 70 – на терену било више од 70 ватрогасаца и три хеликоптера Угашен пожар у Кинеском тржном центру у Блоку 70 – на терену било више од 70 ватрогасаца и три хеликоптера

У Министарству унутрашњих послова кажу да је дојава за пожар у Кинеском тржном ценру у Јурија Гагарина добијена у 6.57.

На терен је најпре упућено 46 ватрогасаца-спасилаца са 13 возила из ватрогасних станица Нови Београд, Земун, Кошутњак, Вождовац и Звездара. Касније су упућене додатне екипе, као и три хеликоптера МУП-а.

У пожару 2021. године изгорео је највећи део тржног центра у Блоку 70, а испред самог центра постављени су привремени контејнери. Предвиђено је да 80 одсто закупаца своје радње пресели преко пута Блока 72, где се гради нови кинески тржни центар и уговори за закуп су већ потписани.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара