Читај ми!

Ухапшен младић на Новом Београду, сумња се да је силовао и уцењивао девојку

По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници су на Новом Београду ухапсили 22-годишњег младића због кривичног дела "недозвољене полне радње".

Како се наводи у саопштењу, осумњичени А. А. (2001) и девојка су се упознали у једном локалу, након чега су одржавали комуникацију и договорили се да се нађу у изнајмљеном стану на Новом Београду, где је потом осумњичени девојку физичком силом принудио на недозвољену полну радњу, након чега јој је из торбе узео новац и лична документа уз претњу да је потребно да му до вечерњих часова да још 500 евра.

"Наведени догађај је оштећена пријавила полицији која је, по налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду лишила слободе осумњиченог који се, по претходном договору, нашао са оштећеном у ТЦ 'Делта сити' да би преузео новац који је тражио од ње да би јој вратио документа која јој је одузео", додаје се у саопштењу.

Осумњичени се на саслушању бранио ћутањем, након чега је Треће основно јавно тужилаштво у Београду поднело предлог Трећем основном суду у Београду да осумњиченом одреди притвор због постојања околности да ће боравком на слободи утицати на сведока оштећену. Предлог је усвојен и решењем је осумњиченом одређен притвор.

уторак, 28. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије