Читај ми!

На суђењу Беливуковој групи приказане фотографије из "куће смрти" у Ритопеку

У Специјалном суду у Београду је прегледањем писане и фото документације настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се терете за седам убистава, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и оружје.

У наставку суђења криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, у Специјалном суду у Београду је између осталог приказана документација о вештачењу четири аутомобила марке "БМВ", три "пасата", "сеат", "голф" и осталих возила.

Прегледане су и фотографије из стана оптуженог В. Д. у улици Живка Давидовића, на којима се види већа количина новца у апоенима од 50, 100 и 200 евра, кључеви од аутомобила, пиштољ и муниција.
Такође, приказане су и фотографије стана М. Т., на којима је између осталог новац.

Оптужени Миљковић се јавио за реч након прегледа фотографија куће у Ритопеку из фебруара 2021. године, и рекао да је то стање било у фебруару, а да се на сликама из априла види да у кући нема туш кабине, плочице и паркет.

Оптужени се терете да су у тој кући, која је у власништву В. Д., убијали своје жртве и њихова тела уништавали у индустријској машини за млевење меса.

В. Г. тражио је да се његов телефон, односно именик отвори како би се видело да је комуницирао са одређеним полицајцима и политичарима, али су међу његовим СМС порукама били контакти са именима "Сале керамика, Зоран зубар, Лаза Пожаревац, Милош Лукић".

Тужилац је након тога рекао да нико од оптужених није дао шифру за откључавање телефона како би се прегледали сви садржаји, а уколико је В. Г. спреман да дâ шифру, тужилац је рекао да може тај телефон да се вештачи.

Судија је одредила паузу како би отворили један хард диск и приказали документацију са њега.

среда, 28. фебруар 2024.
12° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво