Читај ми!

Милена Радуловић сведочи против Алексића, пауза због расправе адвоката са судијом

Глумица Милена Радуловић сведочи као оштећена у поступку против Мирослава Алексића, који је оптужен за више силовања и полних узнемиравања полазница његове школе. Због препирке адвоката са судијом одређена пауза. Подршка глумици испред Палате правде.

У Вишем суду у Београду одређена је пауза на суђењу власнику школе глуме Мирославу Алексићу, поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе.

Пауза је одређена јер је после више опомена судије, бранилац Зоран Јаковљевић наставио да се расправља са судијом.

Иначе, данас сведочи глумица Милена Радуловић, прва полазница школе глуме која је пријавила Алексића. Она је у суд стигла у пратњи свог дечка, а као подршка дошао је и глумац Милан Марић.

Испред Палате правде, као и претходни пут, дочекали су је активисти са транспарентом на којем пише "Верујемо Милени Радуловић".

Мирослав Алексић се брани са слободе пошто му је 10. марта прошле године укинут кућни притвор у којем је био од 10. септембра 2021. године.

Алексић је оптужен за четири кривична дела силовања, од тога два у продуженом трајању и пет кривичних дела полног узнемиравања, од чега су два такође квалификована у продуженом трајању.

Након што га је Милена Радуловић пријавила за сексуално злостављање, уследиле су пријаве и глумице Иве Илинчић, као и осталих девојака.

Алексић је ухапшен 16. јануара 2021. године и до 10. септембра је био у притвору, који му је тада замењен кућним притвором уз елекронски надзор, након чега му је 10. марта прошле године укинут и кућни притвор.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара