Читај ми!

Тужилаштво тражи притвор за мушкарца осумњиченог да је шутнуо дете на Калемегдану

У просторијама Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени И. М. због постојања основа сумње да је учинио кривично дело насилничко понашање. Тужилаштво је Првом основном суду у Београду предложило да му се одреди притвор јер постоје "особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело".

"Према наводима кривичне пријаве ПС Стари град, осумњичени је кривично дело које му је стављено на терет учинио 7. јуна код улаза у парк Калемегдан, на тај начин што је физички насрнуо на малолетног оштећеног М. Т. и ударио га у пределу главе и ноге, а потом га ухватио за руке и подигао са земље, након чега им је пришао пролазник који је чуо запомагање и вриску оштећеног", наводи се у саопштењу тужилаштва.

По налогу овог тужилаштва осумњиченом И. М. је 8. јуна одређено задржавање у трајању до 48 часова. Он је приликом саслушања у присуству браниоца изнео своју одбрану и негирао извршење кривичног дела.

Након саслушања, тужилаштво је Првом основном суду у Београду предложило да се  према осумњиченом одреди притвор јер постоје особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

У даљем току поступка биће испитани сведоци, прикупљени материјални докази и предузете друге радње потребне за доношење одлуке.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво